Storyn om Lösningar

Videon beskriver ett tankesätt som få ännu anammat, dock är det förr än senare som världen kommer på massiv skala ändra hur våra samhällen fungerar.

Det sätt som samhället fungerar på med lagar och förordningar, med regler och system som bestämmer hur vi ska leva håller på att ändras. Det finns massor av mindre exempel som fungerat bra som kommer bli storskaliga.

Vårt samhälle har som mål att konsumera, hela vår ekonomi bygger på det och våra företag fungerar så. Varje år måste ge mer vinst än tidigare år, det går inte att ha samma nivå utan det måste hela tiden bli mer. Det enda i naturen som liknar detta är cancer som bara växer och växer och dödar annat i dess väg.

Målet för våra samhällen kommer att ändras, vårt nya mål kan bli att ha det så bra som möjligt. Det är oerhört många i alla samhällets skikt som redan insett hur dåligt samhället fungerar jämfört med hur bra det kunde ha fungerat. Många arbetar med att förbättra och likt videon ovan visar så kommer förändringen genom alla projekt som startats.

Den största förändringen sker framförallt när det ekonomiska systemet ändras och går emot suveräna stater som finansierar sig själva istället för privata banker som skapar staternas pengar genom att skuldsätta. Det är en rejäl speländring till allas fördel (om man inte är ond och girig förstås)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.