Det är inget nytt, informationen har funnits länge

Enda skillnaden nu från då är att vi har Internet i dagsläget och det är många flera som kan ta del av information. Det är också många mer idag som har framträtt och berättar sina erfarenheter. Det finns tusentals trovärdiga vittnen, och ämnet har slutat att få människor att skratta. Med tanke på alla dokument som släppts och vittnen så är det skrattretande att inte tro på att det finns någon sanning i det hela.

Nedan dokumentär visar en intervju som sändes 1989 där en insider som arbetat med anti-gravitation, anti-materia reaktor och klassiska UFOs som drivs med anti-gravitation och energi ifrån ”vakumet” klarade ett lögndetektor test.

Det pratas också om en ”hemlig regering” bakom regeringen och vill någon ha information om det så måste personen ingå i ”need-to-know”, så hemligt är det alltså. Flertalet presidenter har försökt ingå i ”need-to-know” och få en insikt i de hemliga projekten som underrättelser och hemliga delar av militären har kontroll över, men det har dem inte fått.

Triljoner dollar har sugits ur ekonomin in i hemliga icke offentliga eller dokumenterade projekt, och det är inom dessa projekt (som varken presidenten eller kongressen har insikt i) som det utvecklats anti-gravitation som används på diverse farkoster som färdas på ett sätt som den allmänt accepterade vetenskapen inte kan förklara.

Eftersom detta har sedan 1900-talets början gömts undan och blivit något som skyddas bakom National Security och i topphemlighetsklassade delar av regeringen så har omvärlden vilseletts genom att forskare som utvecklat t.ex. anti-gravitation tagits in i de hemliga projekten eller hotats, mutats eller köpts ut för att inte offentliggöra sina upptäckter då det skyddas av National Security lagen.

CIA har enligt insiders och visselblåsare aktivt arbetat med att förlöjliga forskare kring UFOs och utomjordiska civilisationer och deras upptäckter. De har också spridit felaktig information och vilselett forskare – allt för att skapa förvirring och en idé om att UFOs är något löjligt som absolut inte finns. Dock så har det släppts dokument ifrån t.ex. CIA som visar att de har ett intresse utav UFOs. Istället för att avslöja sanningen så har militären och underrättelser hemlighetsklassat UFO ämnet och sett till så allmänheten inte tror på det. Dokument visar dock hur CIA och även militären visat intresse för UFOs och att det faktiskt är genuint.

RELATERAT: Hur ett UFO ska fotograferas – Enligt USA:s Militär http://www.patrikkling.se/2017/05/11/hur-ett-ufo-ska-fotograferas-enligt-usas-militar/

Genom att även förlöjliga visselblåsare eller vittnen utav UFO upplevelser så vågar inte andra framträda, dock har det i dagsläget blivit otroligt många som framträtt och som vågar öppet berätta, trots att flera t.ex. personer som arbetat inom militären och liknande blir av mer sin pension för att de bryter sina tysthetslöften. Alla har dock inte råkat illa ut, vissa har blivit av med alla sina tillgångar kring sin forskning som de fortsatt med även utanför sin topphemliga vetenskapliga arbete. Andra visselblåsare har sanktionerats utav sina före detta anställda såsom US Navy eller US Air Force.

Det är bara en tidsfråga innan de topphemliga teknologierna slutar vara hemliga och världen får det väntade paradigmskiftet som innebär nytt ekonomiskt system, nya energikällor, nya teknologier och fred för det är antingen fred eller det vi har idag som leder till en undergång vi kan välja på. Med tiden kommer även pengar bli onödiga när 3D skrivare börjar skapa saker på atomnivå tack vare att hemliga teknologier tillkännages.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.