Det är avslöjat – men ännu inte ”officiellt”

Videor, liknande den här nedanför, dyker upp ifrån hela världen nästan varje dag. Det är inte längre en hemlighet och fler och fler inser att det faktiskt finns avancerad teknologi och att vi måste kräva att detta implementeras i vardagen!

Officiellt förnekas det eftersom det är hemlighetsklassat och därmed hemligt – man får inte prata om det för det är emot lagen! Fler och fler dokument har släppts fritt ifrån CIA, FBI och militären och många dokument har även läckts utav WikiLeaks. Dessutom finns det en stor del inom den hemliga skuggvärlden bakom våra regeringar som vill att alla ska ta del av den avancerade teknologin som inkluderar anti-gravitation och i princip ändlös energi. Det finns en hel del (dock inte majoritet) som vill fortsätta med hemlighetsmakeriet och en slags maktkamp pågår enligt insiders och visselblåsare.

Flera visselblåsare har mist sin pension ifrån militären för att de pratat om sina erfarenheter. De flesta framträder för att de vill att den hemliga teknologin ska användas för allas bästa. Andra framträder för att generaler inom militären sanktionerat visselblåsare att berätta allt de vet utan att de råkar illa ut.

Ovan video på den oidentifierade teknologiskt avancerade farkosten filmades på är ECETI Ranch som ligger i staten Washington. Australiensk tv rapporterade om denna platsen när dem intervjuade James Gilliland som äger ranchen (se videon nedan).

RELATERAT: CIA tog hjälp av framstående fysiker för att studera UFOs http://www.patrikkling.se/2017/06/28/cia-tog-hjalp-av-framstaende-fysiker-for-att-studera-ufos/

Nedan klipp är ifrån intervjun med James Gilliland på Kanal 9 i Australien. En intervju där dem faktiskt tar ämnet på allvar och ställer intelligenta frågor. James ranch ligger på en trafikerad sträcka så de ser ofta skepp där som trotsar våra kända fysiska lagar. Vem som helst kan besöka honom, sångaren Robbie Williams är kändis som varit där flertalet gånger, och han bjöd in tv-värdarna.

Ett problem är att massmedier och det etablerade informations etablissemanget berör detta område väldigt trångsynt och inte med äkta skepticism (vilket handlar om att ta in all data och utav det bilda en objektiv åsikt). Anledningen till detta är för att vi inom skolorna lär oss att allt som har med t.ex. UFO:s att göra inte är något att bry sig om. Vi lär oss skratta åt dem som har genuina kontakter med utomjordiska människor – för sånt kan inte existera.

RELATERAT: Hur ett UFO ska fotograferas – Enligt USA:s Militär http://www.patrikkling.se/2017/05/11/hur-ett-ufo-ska-fotograferas-enligt-usas-militar/

CIA och andra underrättelser har också gjort allt de kan för att UFO ämnet och kontakt med utomjordingar ska framstå som löjligt. Det har legat i deras intresse att allmänheten inte får veta sanningen. Nu har det gått så långt att det mesta är avslöjat av insiders, offentligt släppta dokument ifrån t.ex. CIA och militären, visselblåsare t.ex. Snowden och dokument via WikiLeaks, det fattas bara det officiella erkännandet för att de sista trångsynta ska kunna se sanningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.