UFOs and Nukes – Dokumentär

Dokumentären UFOs and Nukes – The Secret Link Revealed utav Robert Hastings är gjord för att utbilda allmänheten om sanningen kring otroligt avancerade flygfarkoster som inte härstammar ifrån Jorden. Över 150 personers har intervjuats utav Robert rörande deras inblandning kring högteknologiska farkoster som har stängt ner kärnvapen och vistats vid kärnvapen silos. Även Ryssarna och andra länder har varit med om många gånger att oidentifierade avancerad farkoster vistas vid deras kärnvapen silos och även stängt ner dem. Framförallt under 60-talet och det kalla kriget när det var kapprustning med kärnvapenutveckling.

Många ifrån militären och andra framträdande befattningar har vittnat om att det ”verkar som att någon utanför vår planet inte vill att mänskligheten ska förgöra sig själv”. Andra säger att ”Om de hade velat utplåna oss hade det varit gjort för längesedan”. Så det verkar som att det är en bra sak att någon stänger ner våra silos och använder teknologi som t.o.m. tar bort det radioaktiva i aktiva stridsspetsar.

AY4PE7 Ufos Over Mexico City

2010 så sände CNN en presskonferens ifrån National Press Conference i Washington DC som anordnats av bland annat Robert Hastings där flera vittnen framträdde för att berätta om sina erfarenheter utav UFOs och kärnvapen silos.

Sanningen är som jag ser det redan avslöjad, det finns så otroligt många framstående vittnen ifrån den politiska, militära, akademiska och vetenskapliga sfären att det går inte att blunda för vad dem säger. De flesta har inget att vinna på att komma fram och många förlorar anslag till forskning och sina jobb när det pratar om sina upplevelser och erfarenheter.

Många har väntat i decennier med att säga något då de har skrivit på hemlighetsklassade dokument där de lovar att inte berätta vad de bevittnat. De flesta anser att vad de vet är viktigt att dela med världen. Dock är det många som inte vågar framträda p.g.a. att dem riskerar fängelse för förräderi när de pratar om vad de skrivit under att inte berätta. Andra som framträtt har mist sina pensioner ifrån t.ex. militären.

En person vid det militära som heter Clifford Stone, som var inblandad med att ta hand om kraschade UFOs och kommunicera med eventuella överlevare, trodde att hela världen skulle få veta att det fanns utomjordisk liv när han för första gången var med när ett UFO hade kraschat. Han insåg några dagar efter att detta aldrig skulle komma fram då det var toppsäkerhets klassat under den nationella säkerheten. Clifford har lätt för att kommunicera med många utomjordiska raser då de främst kommunicerar telepatiskt, därför blev han intagen i topphemliga militära operationer som involverade utomjordiskt liv.

Se avsnittet på Dailymotion ifrån tv-serien Cosmic Disclosure när Clifford Stone berättar om sina upplevelser i militären. Se alla avsnitt på www.gaia.com/series/cosmic-disclosure.

Vittnena blir fler och fler för varje år och vi människor måste utbilda varandra och hjälpa varandra förstå detta så våra regeringar blir tvungna att avslöja vad dem vet!

(Uppdaterad 2017-08-23)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.