Forbes chef för Asien valde att skriva ocensurerat

Former Mainstream Media Journalist Blows Whistle on 9/11 & Fukushima

Few have put their lives on the line as journalist Benjamin Fulford has done. Going from the peak of his journalistic career, a massive salary and access to almost any door he wanted open, the former Asia-Pacific Bureau Chief of Forbes Magazine stepped away in disagreement of massive censoring and has since started reporting on…

Source: themindunleashed.com/2017/07/former-mainstream-media-journalist-blows-whistle-911-fukushima.html

Benjamin Fulford som intervjuas i ovan artikel har ett nyhetsbrev på en blogg jag följt i närmare 10 år. Han är bosatt i Japan och pratar språket flytande men är ifrån Kanada. Han skrev för Forbes men valde att sluta för att han ville inte bli censurerad när han ville avslöja stora skandaler.

Han skriver ofta ut vad hans källor säger och jag tar alltid hans nyhetsbrev med en nypa salt. Dock så har han rätt emellanåt och han har ett intressant perspektiv på hur han vill se världen styrd. Han har genom Forbes haft alla dörrar öppna till bankvärlden, till politiker och premiärministrar o.s.v. och har fortfarande många kontakter bland inflytelserika människor. Han har bland annat kontakter inom ryska underrättelsetjänsten och amerikanska, både CIA och militären.

Han förespråkar en meritokrati där den som är bäst helt enkelt får positionen. Idag har vi inte riktigt ett sådant system då många får maktpositioner genom inflytande, lobbyism och pengar för marknadsföring – en slags svågerpolitik. Benjamin anser också att vi behöver ett transparent system och framförallt ett pengasystem som gynnar alla och att alla hemliga teknologier ska släppas omgående för att fixa alla världsproblem såsom föroreningar.

Något som hans artiklar och research har avslöjat är att det finns båda bra och dåliga människor i våra samhällens toppskikt inom regeringar, företag och organisationer. Fram tills nu har mestadels de mest giriga och onda människorna haft inflytande när stora beslut tas, samt att de vilselett genom lögner. Många har insett hur korrupt världen har blivit och att otroligt mycket information döljs för människor inom regeringar, företag, militären o.s.v. genom compartmentalization (uppdelning av information, en hiearki där de ovanför vet mest och ibland vet man inte ens om att det finns mer hemligheter och hemlighetsklassade program än vad man själv är involverad i). Det är väldigt svårt att få fram sanningen och en helheltsbild med andra ord. Dessutom måste de som är involverade ljuga om det, för de får enligt lag inte avslöja något. Så om t.ex. en general eller en president tillfrågas av någon, som inte har behörighet att veta, om det t.ex. finns ett hemligt rymdprogram. Då måste generalen eller presidenten ljuga, annars bryter det emot lagen.

Dock har Internet hjälpt människor inom alla delar av samhället från vanliga arbetare till musiker, politiker, artister, journalister o.s.v. att se saker ur ett större perspektiv. Källor som WikiLeaks och Edward Snowden har gett visselblåsare och insiders enormt mycket vind under sina segel då de med fakta visar att mycket stämmer som innan sågs som endast en konspirationsteori men som nu är konspirationsfakta.

Benjamin Fulford var till en början skeptisk till 9/11 då han inte trodde att det var någon konspiration. Efter att ha undersökt den officiella förklaringen och andra förklaringar så märkte han att media och politiker ljuger om hur de 3 byggnaderna föll. Han har fått bevis för att de giriga maktgalna människorna i toppskikten konspirerat för att utföra attacken och skylla det på terrorister för att rättfärdiga krig och diverse frihetskränkande lagar.

RELATERAT: En statsanställd forskare pratar ut om sin syn på 11:e september attacken

De som nu håller på att ta över makten ifrån de giriga och som håller på att skapa ett nytt alternativt världsekonomiskt system (via BRICS och bl.a. Asian Infrastructure Investment Bank) kommer se till så hemlig teknologi kommer fram så vi kan påbörja processen att återställa vår planets ekobalans. Dessutom kommer vi t.ex. kunna ersätta mycket inom läkemedelsindustrin så sjukdomar och åkommor blir nästintill historiskt. Även fattigdom kommer bli historiskt då det inte finns någon mening med fattiga människor i ett ordentligt meritokratiskt och givmilt samhälle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.