Den oundvikliga förändringen – till det bättre!

Kraschen som vi står inför är i.

I skrivande stund så är följande fakta; alla problem vi hade inför 2008 års krasch som slutade med bankrutta banker och länder är tillbaks.. Värre än någonsin!

Det är inte många som vet om detta, ännu (som det brukar vara inför en krasch). Dock är den oundviklig och i samband med den måste vi ha en förändring utav hur vi lever så världen kan bli en bättre plats.

Hur då kan man fråga sig?

Det finns många bra uppfinningar och idéer som redan används för att förbättra världen som skulle kunna expanderas så att alla får det bättre. T.ex. så kan pengar skapas helt utan skuld och ränta för att åstadkomma förbättringar och fungerande livsviktiga saker. Vilket kan göra så t.ex. projekt som förbättrar livskvalitén kan utökas och nå fler människor.

Jag sätter min pension!

Det är vad jag lovar, innan jag behöver den så kommer världens system för hur vi förhåller oss till den ha förändrats. Det är redan enorma initiativ som startats och med tanke på att den kraschen vi nu står inför och är i med dagens banker samt länder och även andra företag så lär förändringen komma tidigare än senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.